Om mig

 

Hej og velkommen til – tak fordi du kigger forbi 

Jeg hedder Simone Thorup Eriksen, er 30 år, bor i Kolding sammen med min lille familie bestående af min mand Søren, vores piger Haley fra 2011 og Ellie fra 2016.


Jeg er vild med at være kreativ, tegne, klippe, klistre, min familie & pandekager med chokolade og is. Især at tegne er min store kærlighed. Jeg elsker at tegne. I tegningens univers findes mit helt eget eventyr, her er ingen grænser – kun en verden fuld af fantasi og jeg bruger de fleste af dagens timer med en tush eller blyant i hånden. Jeg elsker at sidde med en lydbog i ørerne og fordyde mig med blyant, tusser og papir. 

Jeg tegner stort set alt. Jeg elsker at få lov til at lave navnetegninger til alle jeres dejlige unger, gaver til barnedåbe, navngivningsfester og fødselsdage. At være med til at lave portrætter af alle jer dejlige familier, lave invitationer til de store livsbegivenheder, barnedåb, konfirmation, studentergilder, fødselsdage og bryllupper. Jeg kan også hjælpe med logo, banner til hjemmeside og meget meget mere. 

Jeg glæder mig til at dele mine illustrationer med dig og du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du har nogle spørgsmål, forespørgsler eller andet på info@simonethoruperiksen.dk eller 22694015.


Følg min hverdag på instagram under @simonethoruperiksen.

Kærlig hilsen
Simone